Hyväntekeväisyys
Sydän paikallaan

Joulun aikana Reflectorin perinteenä on lahjoittaa henkilöstön joululahjarahat hyväntekeväisyyteen. Tänäkin vuonna Reflectorin henkilöstö sai valita mieluisan hyväntekeväisyyskohteen. Joululahjoituskohteeksi valikoitui Syöpäsäätiö, joka kerää varoja syöpätutkimukseen, sairastuneiden ja läheisten neuvontapalveluihin, sekä ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen toteamiseen.

Tämän vuoden lahjoituskohde on henkilökohtaisella tasolla koskettanut perhettäni, joten valinta hyväntekeväisyyskohteeksi tuntui erityisen lämpimältä. Kesän lopussa lapseni sairastui yllättäen ja vakavasti imukudossyöpään. Syksymme on tämän jälkeen edennyt raskaiden hoitojen siivittämänä. Olemme joutuneet kohtaamaan syövän ja sen tunneskaalat surusta nauruun, hiljaisuudesta huutoon, epätietoisuudesta varmuuteen. Olemme kohdanneet tilanteet perheenä, välillä heikkona välillä vahvoina – toisiamme tukien.

Sairastunut tarvitsee kaiken tuen sairastamisessa, mutta myös sairastuneen lähimmäiset ovat tuen tarpeessa. Arkea pyritään viemään eteenpäin kaiken keskellä, hoitojen ja sairaalajaksojen siivittämänä. Rytmin elämälle määrää joku muu kuin sinä. Elämän sisältö täyttyy sairastamisen ja hoitojen eri vaiheista. Syöpäsäätiö tukee sairastuneita ja heidän läheisiään näinä aikoina.

Arkeen kuuluu tiiviinä osana myös työelämä. Myös työyhteisö on joutunut kohtaamaan uuden tilanteen. Reflectorin työkavereiden välittäminen ja läsnäolo ovat olleet yksinkertaisesti korvaamatonta. Työnantajan tuki ja joustavuus Reflectorin hallitusta myöden ovat antaneet tilan ja ajan toimia omien arvojen mukaan. Olen saanut olla siellä, missä pitääkin – palavereista huolimatta. Työtoverit ovat paikanneet tilanteen kuin tilanteen. “Työt hoituvat kyllä, älä näitä huoli. Ole poissa sen verran, kuin tarvitset”- oli omistajien suora viesti. Tuki on ollut liikuttavaa. En voi muuta kuin nöyrästi kiittää heistä jokaista. Kiitos.

Onneksi syövästä paraneminen on hyvin todennäköistä ja olen varma, että tulevaisuus on valoisa. Kiitos siitä kuuluu Suomen terveydenhuollolle ja HYKS:n Syöpäsairaalan osasto 7:lle loistavasta hoidosta. Myös syöpätutkimus saa tukea Syöpäsäätiöltä. 

Joulu on rauhoittumisen ja kiitollisuuden aikaa. Olen kiitollinen monesta, mutta en vähäisimpänä työyhteisöstäni. Reflectorin työyhteisössä on sydän paikallaan.

Petteri Stenman

Operatiivinen johtaja

Reflector on ICT-talo, jonka ykköstehtävä on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan isoissa ja pienissä muutoshankkeissa. Ketterästi ja riippumattomasti.

Jaa artikkeli

Voisit pitää myös näistä:

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä juuri teille parhaat ratkaisut

Täytä tiedot ja siirry lataamaan tutkimus

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Get in touch!