Meillä teet töitä fiksujen ihmisten kanssa

Reflectorlaiset muodostavat kompaktin ja osaavan yhteisön. Meillä viihdyt erityisen hyvin, jos olet itseohjautuva ja monipuolinen ammattilainen. Voit olla erikoistunut jollekin tietylle osa-alueelle, mutta sinulta löytyy myös laaja-alaisuutta.

Sinulle on tärkeää se, että asiakas onnistuu hankkeissaan. Olemme aina asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää. Riippumattomana toimijana emme rajaa osaamistamme tiettyyn teknologiaan, vaan tarkastelemme kokonaisuuksia ja arvostamme asiakaslähtöistä otetta ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämistä.

Autamme toisiamme kehittymään ja oppimaan koko ajan uutta. Yksin et jää, sillä tukenasi ja sparrauskumppaninasi on koko tiimi.

Reflectorlaiset ovat pitkän kokemuksena johdosta hyvin verkostoituneita. Arvostamme ja kunnioitamme myös uusia verkostoja, joita tuot mukanasi taloon.

Avoimet paikat

Räätälöidään yhdessä tehtäväsi

Reflectorissa työskentelet rennossa työilmapiirissä, osaavien ja kokeneiden konsulttien joukossa. Saat taatusti mielenkiintoisia työtehtäviä eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että yhteistyömme on molemmille mielekästä, joten muokkaamme mielellämme rooliasi sinun näköiseksesi. Työskentelet asiakkaan toivomusten mukaisesti joko asiakkaan luona tai etänä.

Tietojärjestelmähankkeet läpivienti

Business Analyst finanssialalle

Etsimme motivoitunutta ja analyyttista Business Analystia finanssialan asiakkaamme tiimiin.

 • Työskentelet konsulttina finanssialalla toimivan asiakkaamme tiimissä.
 • Projektien määrittelyvaiheessa johdat määrittelyä ja osallistut itse tekemiseen; tuotat projekteille ja hankkeille laadukasta määrittelydokumentaatiota.
 • Analysoit asiakkaamme nykyisiä liiketoimintaprosesseja ja toimintatapoja sekä tunnistat kehityskohteet tehokkuuden ja toimivuuden lisäämiseksi. Tarvittaessa koulutat ja opastat kollegoitasi ja asiakkaamme henkilöstöä.
 • Osallistut uusien liiketoimintamahdollisuuksien arviointiin ja niiden vaikutusten analysointiin.
 • Laadit selkeitä johdon raportteja ja esityksiä.
 • Ylläpidät hyvää yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten talousosaston ja operatiivisten tiimien kanssa.
 • Sinulla on vankkaa kokemusta liiketoiminta-analyysien laatimisesta, erityisesti vakuutus- ja finanssialalla. Lisäksi sinulla on pitkä kokemus projekteissa ja hankkeissa toimimisesta.
 • Olet toiminut ennen kaikkea vaatimusmäärittelijänä, esimerkiksi Business Analyst -roolissa.
 • Sinulla on kokemusta ja vahvoja näyttöjä ICT-alan kehittämisestä.
 • Omaat hyvät taidot ketterän kehittämisen malleista, menetelmistä ja työkaluista.
 • Sinulla on erinomaiset analyyttiset ja numeeriset taidot.
 • Kommunikoit monimutkaisia asioita selkeästi ja ymmärrettävästi.
 • Olet proaktiivinen, joustava ja yhdistävä persoona, joka saa asiat tehdyksi.
 • Olet tiimipelaaja ja työskentelet luontevasti monitieteellisessä ja muuttuvassa monitoimittaja ympäristössä

Mielenkiintoiset asiakasprojektit takaavat sen, että pääset myös itse kehittymään ja laajentamaan omaa osaamistasi. Meillä et jää yksin. Reflectorilla on tiivis yhteisö, jossa tietoa ja osaamista jaetaan avoimesti. Autamme ja kannustamme toisiamme.

Yritysarkkitehti
(Enterprise Architect)

Olemme 100 % riippumaton kumppani yritysten digitaalisessa muutoksessa. Autamme asiakkaitamme viemään strategiaa käytäntöön ja huomaamaan muutoksen mahdollisuudet yritysarkkitehtuurin keinoin. Varmistamme muutoshankkeiden sujuvan läpiviennin ja sen, että toteutukset rakennetaan kestävälle pohjalle. Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja uskallamme tarvittaessa myös hieman haastaa, jotta asiakas onnistuu muutoksessaan.

Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme yritysjohdon kanssa. Tuemme heitä kokonaiskuvan näkemisessä, kehityspaikkojen tunnistamisessa ja vaihtoehtoisten tiekarttojen laatimisessa. Määritämme strategian vaikutukset liiketoiminnan eri osa-alueisiin sekä sen, mitä osaamista ja tekemistä muutoksen läpivienti vaatii. Tuomme yritysarkkitehtuurin työkalupakin ja metodit asiakkaidemme käyttöön. 

Sinulla on laaja-alaista näkemystä yritysarkkitehtuurin eri näkökulmista ja olet ollut jo pitkään keskeisissä rooleissa erilaisissa kehityshankkeissa. Etsimme osaajaa, jolla on vähintään 8-10 vuoden työkokemus liiketoiminnan kehityksestä tai konsultoinnista.

Sinulla on kykyä toimia vaativissa asiakasprojekteissa itsenäisesti asiakkaan liiketoiminnan ja tietohallinnon avainhenkilöiden kanssa.

Lisäksi sinulla on kiinnostusta ja ymmärrystä uusien teknologioiden tuomista mahdollisuuksista ja pystyt keskustelemaan niistä sujuvasti asiakkaidemme kanssa. Sinun ei tarvitse olla jonkun tietyn teknologian syväosaaja. Yritysarkkitehtuuriin liittyvien työkalujen osaaminen on hyvä lisä osaamisessasi, mutta perehdytämme niihin, jos näin ei vielä ole.

Avoimet työpaikat projektipäällikkö
Avoimet työpaikat

Projekti- / hankepäällikkö

Reflector on hankkeiden ja hankintojen tukemiseen, läpivientiin ja yritysarkkitehtuuriin erikoistunut ketterä ja riippumaton suomalainen IT-talo. Olemme erityisen kokeneita finanssisektorilla, mutta laajenemme jatkuvasti uusille toimialoille asiakkaidemme mukana. Etsimme sinua, jolla on intohimo auttaa asiakkaitamme muutoshankkeissa. Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi vaatimusmäärittelystä tai Solution Analyst -tyyppisistä tehtävistä.

Reflectorin projekti- ja hankepäällikkö työskentelee tiiviisti asiakkaidemme luona – lyhyempiä tai pidempiä pätkiä. Tärkein työtä ohjaava tekijä on miettiä, mikä on asiakkaalle parasta. Autat asiakkaitamme mm. vaatimusmäärittelyssä ja tarjouspyyntöprosesseissa. Tuet asiakkaita ERP-hankkeiden johtamisessa, tuoteimplementaatiossa, käyttöönottoprojekteissa tai vaikkapa sovelluskehityksen johtamisessa.

Työtäsi helpottaa, mikäli sinulla on yhden syvän osaamiskärjen lisäksi kokemusta useammasta erilaisesta roolista, teknologiasta, tuotteesta tai toimialasta. Taustasi voi olla vaikkapa Business Analyst tai vaatimusmäärittelijä. Kokemus useista tuotteista tai erilaisista ERP-hankkeista esim. talous- tai HR-alueella on eduksi.

Osaat luontevasti ja asiantuntevasti johtaa hankkeita ja projekteja tai olet kuin kotonasi teknisen projektipäällikön tai Scrum Masterin roolissa. Voit olla se peruskallio, joka tukee asiakkaita hankkeen alkumetreillä hankintavaiheessa tai se, joka loistaa siinä vaiheessa, kun siirrytään loppumetreille käyttöönottoon. Tai kaikkea siltä väliltä.

Olet tehokas viestijä, joka kommunikoi suomeksi ja englanniksi sekä ICT-ammattilaisten että liiketoiminnan edustajien kanssa. Arvostamme itseohjautuvaa otetta sekä sitä, että solahdat luontevasti asiakkaan tiimeihin ja ymmärrät heidän yrityskulttuurinsa ja tapansa toimia.

QA Lead / Test Manager

Reflectorin QA Leadina / Test Managerina työskentelet tiiviisti yhdessä asiakkaidemme sekä asiakkaiden kumppanien kanssa. Vastaat asiakkaan hankkeen tai projektin laadunvarmistuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Et arastele pistää työrukkasia käsiisi ja varmistaa, että laadunvarmistuksen tavoitteet saavutetaan. Ohjaat testausta sekä opastat testaajia ja liiketoiminnan edustajia testauksen maailmaan.

Mielenkiintoiset asiakasprojektit takaavat sen, että pääset kehittämään asiakkaiden prosesseja ja laajentamaan omaa osaamistasi. Meillä laadunvarmistusta tehdään aina asiakkaan tarpeet ja tavoitteet edellä.

Meillä et jää yksin. Reflectorilla on tiivis yhteisö, jossa tietoa ja osaamista jaetaan avoimesti. Autamme ja kannustamme toisiamme.

Sinulla on vankkaa kokemusta testauksen saralla. Olet nähnyt kehittämisen menetelmien vaihtuvan vesiputousmallista ketterään ja samalla sen, kuinka testaus on muuttunut tämän myötä. Ketterät testausmenetelmät ovat sinulle tuttuja. Sinulla on kokemusta myös testiautomaatiosta: joko kehittäjänä tai olet koordinoinut asiakkaan testiautomaation kehittämistä.

Olet vahva tiimin vetäjä, joka pystyy luotsaamaan testauksen kohti maalia hyvällä ja positiivisella energialla. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Monitoimittajaympäristö ei ole sinulle vieras, eikä usean toimittajan kanssa työskentely aiheuta sinulle ongelmia. Viestit sujuvasti myös englanniksi.

Olet kiinnostunut viimeisimmistä testauksen trendeistä ja haluat oppia lisää. Jaat osaamistasi niin asiakkaiden kuin muiden reflectorlaisten kesken.

avoimet työpaikat hankejohtaja

HAEMME JATKUVALLA HAULLA

Teknologiakonsulttia / arkkitehtia

Meillä saat varauksetta tehdä aina sen, mikä on asiakkaalle parasta. Toimit asiakkaidemme muutoshankkeissa, niiden eri vaiheissa. Tuet asiakkaan liiketoimintaa ja toimit tarvittaessa linkkinä liiketoiminnan ja IT:n välillä.

Tuotat arkkitehtuurikuvauksia ja käännät liiketoimintatarpeet ylätason järjestelmävaatimuksiksi. Avustat teknologiavalinnoissa ja tarjouspyyntöprosessissa. Luot etenemispolkuja sekä vertailet eri vaihtoehtojen kustannuksia. Tarvittaessa toimit asiakkaan kehitystyön koordinoijana tai ohjaat kokonaisarkkitehtuurityötä.

Voit olla osaaja, joka nauttii saadessaan keskittyä käytännön työhön asiakkaamme luona. Tai voit olla innokas kehittäjä, jolla on rohkeutta ja näkemystä kehittää koko Reflectorin IT-Advisory -liiketoimintaa uuteen suuntaan asiakkaiden konsultoinnin ohella.

Voit olla arkkitehtina erikoistunut jollekin tietylle osa-alueelle, mutta sinulta löytyy myös laaja-alaisuutta. Sinun juttusi voi olla cloud-arkkitehtuuri, integraatioarkkitehtuuri, kokonaisarkkitehtuuri tai vaikka ratkaisuarkkitehtuuri.

Tunnet tuoreita alusta- ja tuoteratkaisuja, arkkitehtuureja ja teknologioita. Kaikessa ei tarvitse olla paras, mutta työtäsi helpottaa, mikäli sinulla on yhden osaamiskärjen lisäksi kokemusta useammasta arkkitehtuurin alueesta. Riippumattomana toimijana emme rajaa toivottua osaamista tiettyyn teknologiaan, vaan tarkastelemme osaamisesi kokonaisuutta sekä arvostamme sitä, että sinulla on työssä asiakaslähtöinen ote.

Sinulla on kyky abstraktiin ajatteluun ja kokonaisuuksien hahmottamiseen. Olet tehokas viestijä, joka osaa kommunikoida niin IT-ammattilaisten kuin liiketoiminnan edustajien kanssa. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimipelaaja, joka toimii myös itsenäisenä konsulttina asiakkaan ympäristössä ja samalla Reflectorin myynnin tukena.

avoimet työpaikat hankejohtaja

Jätä avoin hakemus

Meillä saat olla paras versio omasta itsestäsi. Suunnitella ja toteuttaa asioita, jotka ovat oikeasti merkityksellisiä ja auttavat asiakasta menestymään. Liiketoimintalähtöinen ajattelu, ratkaisukeskeisyys, raikkaat näkemykset ja ideat sekä halu kokeilla uutta ovat tervetulleita ominaisuuksia reflectorlaisilla.

Osaamisellemme on kysyntää, joten etsimme joukkoomme alalla jo kannuksensa hankkineita hyviä tyyppejä. Meiltä löytyy mm. testauksen ammattilaisia, vaatimusmäärittelijöitä, teknisiä projektipäälliköitä, projektijohtajia  ja arkkitehtejä. Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

 • tavanomaista laaja-alaisempaa osaamista
 • kiinnostusta jatkuvaan oppimiseen ja uudistumiseen
 • paloa auttaa asiakkaitamme loistamaan
 • konsulttitaustaa  tai olet konsultin roolista kiinnostunut
 • kykyä muutoksen johtamiseen sekä
 • itsenäistä työotetta.

Lähetä avoin hakemus ja CV:si osoitteeseen:

Play Video about Hyvä työpaikka
"Reiluus, oikeudenmukaisuus ja aito asiakaslähtöisyys vetosivat minuun Reflectorilla."
"Reiluus, oikeudenmukaisuus ja aito asiakaslähtöisyys vetosivat minuun Reflectorilla."
Menetelmäkehitys konsultti

Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit

Asiakkaamme ovat usealta eri toimialalta. Työskentelet asiakkaiden liiketoimintajohdon ja tiimien kanssa vaativissa hankkeissa, joissa näet aitiopaikalla, miten liiketoiminnat kasvavat ja kehittyvät. Autat asiakkaita kasvamaan ja parantamaan tekemistään.

Työkaverit, joilta opit koko ajan lisää

Reflectorlaiset ovat olleet mukana sadoissa vaativissa projekteissa eri toimialoilla. Kun vastaan tulee tilanne, jossa et tiedä, miten sitä kannattaisi lähteä purkamaan, tiimi on tukenasi. Meillä löytyy kokeneita sparrauskavereita.

Hyvät koulutusmahdollisuudet

Hyvät koulutus- mahdollisuudet

Jatkuva oppiminen on tällä alalla menestymisen edellytys. Jotta pystyisimme tarkastelemaan asiakkaidemme toimintatapoja ja tuomaan heille tuoretta näkemystä teknologiavalinnoista ja projektin läpiviennistä, on välttämätöntä pysyä uteliaana ja avoimena uudelle. Meillä saat oppia ja opiskella uutta.

Parhaat IT-alan työpaikat

TÖIHIN MEILLE?

Olen Leena Helenius ja vastaan Reflectorin rekrytoinneista ja HR-asioista. Etsimme jatkuvasti uusia, kokeneita osaajia asiakasprojekteihimme.

Jos olet arkkitehti, Business Analyst, QA Lead, testaaja, IT-projektipäällikkö tai kiinnostunut uudesta urasta myyntihenkisenä teknologiakonsulttina pienessä ja osaavassa työyhteisössä, laita viestiä tai soita.

Kuulen mielelläni osaamisestasi ja toiveistasi ja kerron sinulle lisää Reflectorista. Voit myös lähettää minulle suoraan CV:si ja yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä. Lisää minut kontakteihisi myös LinkedInin puolella.

Aina ei natsaa heti, mutta verkostoidun mielelläni kanssasi. Uusia paikkoja avautuu jatkuvasti ja joku päivä yksi niistä voi olla juuri sinulle se oikea.

Leena Helenius
rekry@reflector.fi
040 533 5526
LinkedIn

Tähän Leenan nostoblogi siitä, millaista Reflectorilla on olla töissä.

Reflectorin väkeä yhdistää asenne: autamme asiakastamme onnistumaan.

Tutustu avoimiin paikkoihin ja ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Täytä tiedot ja siirry lataamaan tutkimus

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Get in touch!

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä juuri teille parhaat ratkaisut