Search
IT-konsultti Reflector
Uusi rekrytointimme Marsa Laukkoski – hieno yhdistelmä IT- ja HR-osaamista

Reflectorin tuorein rekrytointi, Marsa Laukkoski kannattaa kutsua paikalle, kun tarvitset avuksi ihmisen, joka hanskaa sekä IT- että HR-asiat. Hänellä on laajalti kokemusta HR-prosesseista, järjestelmäimplementoinneista, projektien ja palveluiden johtamisesta ja asiakas- ja toimittajatyöstä.

Haastattelimme Marsaa tuoreeltaan uuden työn fiiliksistä.

Mistä tulit Reflectorille ja kuinka meidät löysit?

– Voisi sanoa, etten itse löytänyt Reflectoria, vaan Reflector löysi minut. Entinen esimieheni soitti ja kysyi kuulumisia. Hän oli itse siirtynyt hiljattain Reflectorille ja kuulin hänen äänestään, miten hän hymyili kertoessaan Reflectorista. Täällä on toinenkin kaveri, jonka kanssa teimme joitakin vuosia sitten yhdessä töitä.

– Juteltuani useamman reflectorilaisen kanssa tunsin tämän firman arvomaailman ja yrityskulttuurin omakseni. Reflector kuulosti todella mukavalta paikalta tehdä töitä! Olen myös aina saanut kiksejä asiakkaiden auttamisesta ja siitä, että koen olevani avuksi. Reflectorilla pääsen tekemään juuri sitä vaihtelevissa IT-rooleissa.

Onko Reflectorin arvomaailmassa jotain, jota pitäisi mielestäsi tuoda enemmänkin esiin?

– On. Reflectorin arvot olivat minulle todella tärkeä syy, miksi valitsin Reflectorin. Reiluus, oikeudenmukaisuus ja aito asiakaslähtöisyys vetosivat minuun syvästi. Monille asiakasfirmoille IT-kumppanin arvot ovat erittäin tärkeitä. Meidän pitää kertoa arvomaailmastamme rohkeammin ja enemmän.

Missä tilanteissa juuri sinut kannattaa kutsua mukaan asiakasprojektiin?

– Olen HR-alueen erikoisosaaja ja näillä kilsoilla on tullut tehtyä paljon ja kaikenlaista HR-IT:n sisällä. Autan mielelläni HR-hankkeiden suunnittelussa ja projektien läpiviennissä, palvelunhallinnassa ja jatkuvien palveluiden suunnittelussa ja aloituksessa, prosessien ja vaatimusten määrittelyissä, kilpailutuksissa jne. Kokemus sekä asiakkaan että toimittajan puolelta auttaa minua ymmärtämään kumpiakin osapuolia. Erikoisvahvuutenani on ihmislähtöinen ja energinen työskentelytapa ja asioiden jämpti läpivienti. Olen myös saanut palautetta, että luon avointa ja luottamuksellista ilmapiiriä työyhteisöön.

Mitä teet vapaa-ajalla?

– Olen hieman sellainen oman elämän Peppi Pitkätossu, minulle sattuu ja tapahtuu aika paljon ja harvoin on tylsää. Perhe ja läheiset maadoittavat minut ja vapaa-ajalla urheilen, luen, kuuntelen äänikirjoja, sekä katson leffoja perheen kanssa.

– Olen nuorempana pelannut paljon tennistä ja nyt olen täysin hurahtanut padeliin. On suuri kunnia pukea maajoukkuepaita päälle ja edustaa Suomea. Pallon perässä juokseminen pitää nuorena.

Marsa Laukkoski

Marsalle voit laittaa viestiä sähköpostitse tai LinkedInin kautta. Marsan Linkkari-profiilin löydät täältä.

Reflector on ICT-talo, jonka ykköstehtävä on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan isoissa ja pienissä muutoshankkeissa. Ketterästi ja riippumattomasti.

Jaa artikkeli

Voisit pitää myös näistä:

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä juuri teille parhaat ratkaisut

Täytä tiedot ja siirry lataamaan tutkimus

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Get in touch!