Vie projektit maaliin osaavan IT-kumppanin avulla

Tarvitsetko tiimiisi tulkkia, joka pystyy jäsentämään liiketoiminnan tarpeet ohjelmistokehittäjien kielelle? Haluaisiko tuotepäällikkönne testata, miten ketterä kehitys istuisi teidän organisaatioonne? Kaipaako projektipäällikkösi tukea ja näkemystä projektin läpivientiin tai käyttöönottoon?

Reflectorin ammattilaiset toimivat riippumattomina neuvonantajina muutoshankkeissasi aina hankintavaiheesta hankkeen loppuun saakka. Projekti- ja hankepäällikkömme varmistavat järjestelmähankkeesi onnistuneen läpiviennin ja ajavat aidosti sinun etuasi.

QA Manager

Hanke- ja projektijohtaminen / PMO

Tarjoamme hanke- ja projektipäälliköitä projektin määrittelyyn, hankintavaiheeseen ja läpivientiin. Autamme myös kilpailutuksessa.

Tuomme projektitukea sekä pidempiin että lyhyempiin toimeksiantoihin.

  • Pidämme huolta siitä, että hanke käynnistyy ja valmistuu ajallaan, sovitulla tavalla ja sovitussa budjetissa. 
  • Varmistamme, että menetelmät, resursointi ja seurantamallit ovat tarkoituksenmukaiset ja että ne tukevat liiketoiminnan tavoitteita. 
  • Pilkomme hankkeen hallittaviin palasiin.
  • Kasvatamme oman organisaatiosi hankinnan ja  projektijohtamisen osaamista.

Määrittely

Vaatimusmäärittely on avainasemassa, kun hankitaan palveluja, tietojärjestelmiä, ohjelmistoja tai tehdään tuotekehitystä.

Vaatimusmäärittelyn lähtökohtana ovat yrityksen liiketoimintatavoitteista johdetut tarpeet. Onnistunut vaatimusmäärittely edellyttää selkeitä rajauksia ja huolellista dokumentointia.

Kokeneet vaatimusmäärittelijämme osaavat yhdistää liiketoiminnan vaatimukset ja tietotekniikan mahdollisuudet sekä varmistavat, että projektissa tehdään oikeita asioita – kustannustehokkaasti.

Tuemme usein seuraavissa rooleissa:

IT-konsultti Helsinki

Projektituki

Tarjoamme tukea projektien määrittelyssä ja läpiviennissä ja voimme auttaa sinua esimerkiksi rakentamaan oman projektinhallintaorganisaation (PMO: Project Management Office).

Reflectorin konsultit ovat huomattavan kokeneita. Meillä jokaisella on keskimäärin yli 20 vuoden kokemus. Erityisen paljon kokemusta löytyy finanssi- ja vakuutusaloilta.

Esimerkkejä tukipalveluistamme:

Reflector on julkishallinnon sopimustoimittaja

Tarjoamme julkishallinnolle laajan valikoiman asiantuntijapalveluita, jotka kattavat IT-konsultoinnin sekä johtamisen ja kehittämisen tarpeet vuosille 2023-2028.

Reflector on mukana seuraavissa dynaamisissa hankintajärjestelmissä:

• IT-konsultointi 2023-2028
• Johtamisen ja kehittämisen konsultointi 2023-2028

Dynaaminen Hankintajärjestelmä (DPS)

Dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS) on digitaalinen hankintamenettely, joka on avoin kaikille soveltuvuusehdot täyttäville tarjoajille koko kestonsa ajan. DPS:ssä asiakas tekee oman minikisan kaikkien DPS:ssä mukana olevien toimittajien kesken.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa.

Käytettävyystestaus

Näin asiakkaat meistä sanovat

Play Video about Reflector Projektipäällikkö

Digitaalisessa muutoksessa onnistuminen tarvitsee ihmiset taakseen

Reflectorin hankepäällikkö Johanna Lusenius antaa vinkkinsä digitaalisessa muutoksessa onnistumiseen. Niistä tärkein on, ettei pidä koskaan aliarvioida ihmisten merkitystä IT-projektin tavoitteiden saavuttamisessa. Katso Johannan video!

Tarjoamme lisäkäsiä projektin läpivientiin, johtamiseen ja tiimin valmentamiseen

Kokeneet asiantuntijamme ovat vieneet läpi satoja vaativia projekteja ja nähneet sekä onnistumisia että epäonnistumisia. Tämä kokemus auttaa sinua viemään projektisi menestyksekkäästi läpi.

Apu hankinta-vaiheessa

Kun järjestelmähankintoja tehdään harvakseltaan ja omaa hankinnan osaamista on rajallisesti, riippumaton ja osaava kumppani varmistaa järjestelmähankkeesi onnistumisen ja sujuvan käynnistyksen.

tuki projektien läpiviennissä

Kokeneet asiantuntijamme ja projektijohtajamme varmis-tavat järjestelmähankkeesi onnistuneen läpiviennin ja ajavat aidosti sinun etuasi – teknologia- ja toimittaja-riippumattomasti.

prosessien ja osaa-
misen kehittäminen

Kartoitamme, kehitämme ja koulutamme – autamme asiakkaitamme kehittämään projektiosaamistaan ja -organisaatioitaan.

Kuumat lähdöt!

Asiantuntijamme käytettävissä
nopealla aikataululla

Asiantuntijamme käytettävissä nopealla aikataululla

projektipaallikko-2-01.png

Projektipäällikkö

Reflector-Arkkitehti-01.png

arkkitehti

projektipaallikko-2-01.png

Projektipäällikkö

projektipaallikko-2-01.png

Testauspäällikkö

Ketterät menetelmät tukevat digitaalisessa muutoksessa onnistumista.

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä juuri teille parhaat ratkaisut

Täytä tiedot ja siirry lataamaan tutkimus

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Get in touch!