Search
Rekrytointi IT-ala
Osaavat ihmiset ja lämminhenkisyys houkuttelivat Reflectorille

Reflector kasvaa! Johanna Lusenius aloitti Reflectorilla projekti- ja hankepäällikkönä. Johanna Lusenius on loistava vahvistus asiakasprojekteihimme, sillä hän tuntee hommat eri puolilta pöytää toimittuaan sekä asiakkaiden että toimittajien palveluksessa. Kansainvälisten tiimien ja monitoimittajaympäristöjen lisäksi hänellä on pitkä kokemus myös HR-toiminnoista. Johannan ensimmäinen toimeksianto Reflectorilla onkin SAP Sourcing Specialist eli se sisältää rekrytointia, erityisosaajien kartoitusta ja lahjakkuuksien hankintaa. 

IT-konsultti Reflector

– Kuulin jo jokunen aika sitten entiseltä kollegalta tästä yrityksestä ja sen liiketoimintamallista. Ystäväni oli sitä mieltä, että Reflector voisi olla minulle juuri oikea työpaikka. Rekrytointiprosessi kesti pitkään, sillä vasta nyt tuli sopiva hetki vaihtaa sekä asiakasta että työpaikkaa, Johanna paljastaa. Tulin samankokoisesta SAP-konsulttitalosta, jossa olin 5 vuotta. Sitä ennen olin isossa globaalissa konsulttitalossa yli 11 vuotta ja Nokialla melkein 10 vuotta. Niiden vuosien aikana ihastuin huolellisesti mietittyihin ja määriteltyihin prosesseihin, dokumenttipohjiin ja laatujärjestelmään.

– Reflectorissa houkutteli erityisesti mukavat ihmiset ja lämminhenkisyys, Johanna jatkaa. Talo on täynnä osaavia ihmisiä, joita arvostetaan niin talon sisällä kuin asiakkaidenkin parissa. Tärkeää minulle oli myös tuoteriippumattomuus eli Reflector ei ole sidottu yksittäiseen järjestelmätuotteeseen. Uskon, että työni sisältö tulee muuttumaan täällä hieman erilaiseksi perinteiseen projekti- ja ylläpitopalvelutoimitusta tekevään konsulttitaloon verrattuna.

Johanna tuo Reflectorille lisää kokemusta SAP-projekteista, myynnistä, esimiestyöskentelystä, osaamisenhallinnasta, palvelupäällikkyydestä, käyttöoikeuskonsepteista, HR-liiketoiminnasta, HR- prosesseista ja HR-järjestelmistä sekä työntekijöiden ja esimiesten itsepalveluista. Julkisen sektorin kanssa toimiminen on Johannalle myös tuttua.

– Minusta on erittäin tärkeää ottaa opiksi niin onnistumisista kuin epäonnistumisistakin. Tunnistaa mikä meni hyvin, mitä voisi hyödyntää uudelleen seuraavassa projektissa ja missä voidaan vielä parantaa – eikä ainakaan toistaa samoja virheitä. Siksi päättyneet projektit pitäisi mielestäni aina käsitellä yhdessä projektitiimin kanssa ja tehdä niistä loppuraportti. En koe olevani pelkkä projektipäällikkö, vaan fokus on ihmisissä. Olen aina halunnut muodostaa sellaisen suhteen tiimiini, että se kestää projektin ja työsuhteen ylikin, Johanna pohtii.

Yllättikö joku asia Reflectorilla? – Kyllä vain, Johanna myöntää. – Asioiden läpinäkyvyys, viestintä, tasa-arvo, avoimuus, henkilökunnan osallistaminen ja tekemisen meininki ovat täällä aivan omalla tasollaan.

Joulu

Johanna on jouluihminen ja innokas kierrättämään. Kuvissa työn alla shampanjapullon korkeista askarreltuja joulukuusia ja kransseja.

Joulu

Johanna Lusenius

Project Manager, Program Manager

Reflector on ICT-talo, jonka ykköstehtävä on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan isoissa ja pienissä muutoshankkeissa. Ketterästi ja riippumattomasti.

Jaa artikkeli

Voisit pitää myös näistä:

Reflector Heli Syväoja

Tekoälyahdistus

Tekoäly tulee ja tekee höyrykoneeseen verrattavissa olevia muutoksia asiantuntijapainotteisille aloille ja ammatteihin. Saamme kuulla kehityksen huimasta vauhdista lehtien palstoilta, uutisista, podcasteista ja kahvipöytäkeskusteluissa.

Lue lisää
Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä juuri teille parhaat ratkaisut

Täytä tiedot ja siirry lataamaan tutkimus

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Get in touch!