Search

Etsimme kasvavaan Reflector-tiimiimme yritysarkkitehtia (Enterprise Architect)

Avoimet työpaikat

Millaista työsi on yritysarkkitehtina?

Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme yritysjohdon kanssa. Tuemme heitä kokonaiskuvan näkemisessä, kehityspaikkojen tunnistamisessa ja vaihtoehtoisten tiekarttojen laatimisessa. Määritämme strategian vaikutukset liiketoiminnan eri osa-alueisiin sekä sen, mitä osaamista ja tekemistä muutoksen läpivienti vaatii. Tuomme yritysarkkitehtuurin työkalupakin ja metodit asiakkaidemme käyttöön. 

Toimeksiantomme vaihtelevat lyhyistä ja ketteristä selvityksistä pidempiin kumppanuuksiin. Toimimme aina teknologiariippumattomasti, asiakkaan etua ajaen.

Reflectorissa kuulut muutoksenhallinnan tiimiin muiden kokeneiden yritys- ja ratkaisuarkkitehtiemme kanssa. Tuet myyntiämme osallistumalla ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaille. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua Reflectorin sisäisiin liiketoiminnan kehitystehtäviin. 

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Sinulla on laaja-alaista näkemystä yritysarkkitehtuurin eri näkökulmista ja olet ollut jo pitkään keskeisissä rooleissa erilaisissa kehityshankkeissa. Etsimme osaajaa, jolla on vähintään 8-10 vuoden työkokemus liiketoiminnan kehityksestä tai konsultoinnista. 

Sinulla on kykyä toimia vaativissa asiakasprojekteissa itsenäisesti asiakkaan liiketoiminnan ja tietohallinnon avainhenkilöiden kanssa. 

Olet aiemmin toiminut esimerkiksi:

  • liiketoiminta-, prosessi- tai yritysarkkitehdin roolissa ja/tai 
  • liikkeenjohdon konsulttina.

Lisäksi sinulla on kiinnostusta ja ymmärrystä uusien teknologioiden tuomista mahdollisuuksista ja pystyt keskustelemaan niistä sujuvasti asiakkaidemme kanssa. Sinun ei tarvitse olla jonkun tietyn teknologian syväosaaja. Yritysarkkitehtuuriin liittyvien työkalujen osaaminen on hyvä lisä osaamisessasi, mutta perehdytämme niihin, jos näin ei vielä ole. 

Katsotaan yhdessä, olisimmeko hyvä pari

Reflectorissa työskentelet rennossa työilmapiirissä, osaavien konsulttien joukossa. Tulet saamaan taatusti mielenkiintoisia työtehtäviä eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyödyntää aiempaa osaamistasi, joten muokkaamme roolistasi sinun näköisesi. 

Aloitamme hakemusten käsittelyn heti, kun niitä saamme. Palkkaamme yritysarkkitehdin, kun oikea henkilö löytyy. Ole siis yhteydessä meihin ja lähetä hakemus mahdollisimman pian. Etenemme hyvinkin ripeästi rekrytoinneissamme.

Avoimet työpaikat projektipäällikkö

Keitä olemme?

Olemme 100 % riippumaton kumppani yritysten digitaalisessa muutoksessa. Autamme asiakkaitamme viemään strategiaa käytäntöön ja huomaamaan muutoksen mahdollisuudet yritysarkkitehtuurin keinoin. Varmistamme muutoshankkeiden sujuvan läpiviennin ja sen, että toteutukset rakennetaan kestävälle pohjalle. Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja uskallamme tarvittaessa myös hieman haastaa, jotta asiakas onnistuu muutoksessaan.

Lähetä hakemuksesi jo tänään


Jos kiinnostuit meistä ja tästä työstä, hae paikkaa heti. Aloitamme hakemusten käsittelyn sitä mukaa, kun niitä saamme. Paikka täytetään, kun oikea henkilö löytyy.

Lisätietoja paikasta saat Leena Heleniukselta sähköpostitse: 
rekry@reflector.fi tai puhelimitse
040 533 5526.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si samaan osoitteeseen: rekry@reflector.fi.

Täytä tiedot ja siirry lataamaan tutkimus

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Get in touch!

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä juuri teille parhaat ratkaisut