Projekti- / hankepäällikkö

Avoimet työpaikat projektipäällikkö

Millaista työsi on Reflectorin projekti-/ hankepäällikkönä?

Reflectorin projekti- ja hankepäällikkö työskentelee tiiviisti asiakkaidemme luona – lyhyempiä tai pidempiä pätkiä. Tärkein työtä ohjaava tekijä on miettiä, mikä on asiakkaalle parasta. Autat asiakkaitamme ratkaisujen hankintavaiheessa, vaatimusmäärittelyssä ja tarjouspyyntöprosesseissa. Tuet asiakkaita ERP-hankkeiden johtamisessa, tuoteimplementaatiossa, käyttöönottoprojekteissa tai vaikkapa sovelluskehityksen johtamisessa.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Työtäsi helpottaa, mikäli sinulla on yhden syvän osaamiskärjen lisäksi kokemusta useammasta erilaisesta roolista, teknologiasta, tuotteesta tai toimialasta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi Business Analyst tai vaatimusmäärittelijä. Kokemus useista tuotteista tai erilaisista ERP-hankkeista esim. talous- tai HR-alueella on eduksi.

Osaat luontevasti ja asiantuntevasti johtaa hankkeita ja projekteja tai olet kuin kotonasi teknisen projektipäällikön tai Scrum Masterin roolissa. Voit olla se peruskallio, joka tukee asiakkaita hankkeen alkumetreillä hankintavaiheessa tai se, joka loistaa siinä vaiheessa, kun siirrytään loppumetreille käyttöönottoon. Tai kaikkea siltä väliltä.

Olet tehokas viestijä, joka kommunikoi suomeksi ja englanniksi sekä ICT-ammattilaisten että liiketoiminnan edustajien kanssa. Arvostamme itseohjautuvaa otetta sekä sitä, että solahdat luontevasti asiakkaan tiimeihin ja ymmärrät heidän yrityskulttuurinsa ja tapansa toimia.

Muokataan yhdessä työnkuvaasi

Reflectorissa työskentelet rennossa työilmapiirissä, osaavien konsulttien joukossa. Saat taatusti mielenkiintoisia työtehtäviä eri toimialoilta. Haluamme, että yhteistyömme on molemmille mielekästä, joten muokkaamme mielellämme rooliasi sinun näköiseksesi.

Aloitamme hakemusten käsittelyn heti, kun niitä saamme. Paikka täytetään, kun oikea henkilö löytyy. Kuulemmehan sinusta mahdollisimman pian? Lupaamme hoitaa rekrytointiprosessin rivakasti.

Avoimet työpaikat projektipäällikkö

Keitä olemme?

Olemme ICT-talo, jonka ykköstehtävä on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan isoissa ja pienissä muutoshankkeissa. Kun asiakkaamme reivaavat liiketoimintaansa uuteen suuntaan, tuomme huippuluokan osaamista yritys- ja ratkaisuarkkitehtuurista, hankinnoista ja hankkeiden läpiviennistä. Ketterästi ja riippumattomasti.

Reflectorilla on toimipiste Kampissa, Helsingissä. Meillä voit työskennellä joko etänä tai läsnä tai asiakkaan tiloissa, jos asiakas niin toivoo.

Lähetä hakemuksesi jo tänään

Jos kiinnostuit meistä ja tästä työstä, hae paikkaa heti. Aloitamme hakemusten käsittelyn sitä mukaa, kun niitä saamme. Paikka täytetään, kun oikea henkilö löytyy.

Lisätietoja paikasta saat Leena Heleniukselta sähköpostitse: 
rekry@reflector.fi tai puhelimitse 040 533 5526.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si samaan osoitteeseen: rekry@reflector.fi.

Täytä tiedot ja siirry lataamaan tutkimus

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Get in touch!

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä juuri teille parhaat ratkaisut