Search

Teknologiakonsultti / arkkitehti

Teknologia- konsultti / arkkitehti

Jatkuva haku

Käytettävyystestaus

Millaista työsi on Reflectorin teknologiakonsulttina?

Meillä saat varauksetta tehdä aina sen, mikä on asiakkaalle parasta. Toimit asiakkaidemme muutoshankkeissa, niiden eri vaiheissa. Tuet asiakkaan liiketoimintaa ja toimit tarvittaessa linkkinä liiketoiminnan ja IT:n välillä.

Tuotat arkkitehtuurikuvauksia ja käännät liiketoimintatarpeet ylätason järjestelmävaatimuksiksi. Avustat teknologiavalinnoissa ja tarjouspyyntöprosessissa. Luot etenemispolkuja sekä vertailet eri vaihtoehtojen kustannuksia. Tarvittaessa toimit asiakkaan kehitystyön koordinoijana tai ohjaat kokonaisarkkitehtuurityötä.

Voit olla osaaja, joka nauttii saadessaan keskittyä käytännön työhön asiakkaamme luona. Tai voit olla innokas kehittäjä, jolla on rohkeutta ja näkemystä kehittää koko Reflectorin IT-Advisory -liiketoimintaa uuteen suuntaan asiakkaiden konsultoinnin ohella.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Voit olla arkkitehtina erikoistunut jollekin tietylle osa-alueelle, mutta sinulta löytyy myös laaja-alaisuutta. Sinun juttusi voi olla cloud-arkkitehtuuri, integraatioarkkitehtuuri, kokonaisarkkitehtuuri tai vaikka ratkaisuarkkitehtuuri.

Tunnet tuoreita alusta- ja tuoteratkaisuja, arkkitehtuureja ja teknologioita. Kaikessa ei tarvitse olla paras, mutta työtäsi helpottaa, mikäli sinulla on yhden osaamiskärjen lisäksi kokemusta useammasta arkkitehtuurin alueesta. Riippumattomana toimijana emme rajaa toivottua osaamista tiettyyn teknologiaan, vaan tarkastelemme osaamisesi kokonaisuutta sekä arvostamme sitä, että sinulla on työssä asiakaslähtöinen ote.

Sinulla on kyky abstraktiin ajatteluun ja kokonaisuuksien hahmottamiseen. Olet tehokas viestijä, joka osaa kommunikoida niin IT-ammattilaisten kuin liiketoiminnan edustajien kanssa. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimipelaaja, joka toimii myös itsenäisenä konsulttina asiakkaan ympäristössä ja samalla Reflectorin myynnin tukena.

Räätälöidään yhdessä tehtäväsi

Reflectorissa työskentelet rennossa työilmapiirissä, osaavien ja kokeneiden konsulttien joukossa. Saat taatusti mielenkiintoisia työtehtäviä eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että yhteistyömme on molemmille mielekästä, joten muokkaamme mielellämme rooliasi sinun näköiseksesi.

Hyväksymistestaus

Keitä olemme?

Olemme ICT-talo, jonka ykköstehtävä on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan isoissa ja pienissä muutoshankkeissa. Kun asiakkaamme reivaavat liiketoimintaansa uuteen suuntaan, tuomme huippuluokan osaamista yritys- ja ratkaisuarkkitehtuurista, hankinnoista ja hankkeiden läpiviennistä. Ketterästi ja riippumattomasti.


Reflectorilla on toimipiste Kampissa, Helsingissä.

Lähetä hakemuksesi jo tänään

Jos kiinnostuit meistä ja tästä työstä, hae paikkaa heti. Aloitamme hakemusten käsittelyn sitä mukaa, kun niitä saamme. Paikka täytetään, kun oikea henkilö löytyy.

Lisätietoja paikasta saat Leena Heleniukselta sähköpostitse: 
rekry@reflector.fi tai puhelimitse 040 533 5526.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si samaan osoitteeseen: rekry@reflector.fi.

Täytä tiedot ja siirry lataamaan tutkimus

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Get in touch!

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä juuri teille parhaat ratkaisut