QA Lead / Test Manager

Hakuaika 1.1.-31.3.2022

Hankepäällikkö

Millaista työsi on Reflectorin QA leadina / test managerina?

Reflectorin QA Leadina / Test Managerina työskentelet tiiviisti yhdessä asiakkaidemme sekä asiakkaiden kumppanien kanssa. Vastaat asiakkaan hankkeen tai projektin laadunvarmistuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Et arastele pistää työrukkasia käsiisi ja varmistaa, että laadunvarmistuksen tavoitteet saavutetaan. Ohjaat testausta sekä opastat testaajia ja liiketoiminnan edustajia testauksen maailmaan.

Mielenkiintoiset asiakasprojektit takaavat sen, että pääset kehittämään asiakkaiden prosesseja ja laajentamaan omaa osaamistasi. Meillä laadunvarmistusta tehdään aina asiakkaan tarpeet ja tavoitteet edellä.

Meillä et jää yksin. Reflectorilla on tiivis yhteisö, jossa tietoa ja osaamista jaetaan avoimesti. Autamme ja kannustamme toisiamme.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Sinulla on vankkaa kokemusta testauksen saralla. Olet nähnyt kehittämisen menetelmien vaihtuvan vesiputousmallista ketterään ja samalla sen, kuinka testaus on muuttunut tämän myötä. Ketterät testausmenetelmät ovat sinulle tuttuja. Sinulla on kokemusta myös testiautomaatiosta: joko kehittäjänä tai olet koordinoinut asiakkaan testiautomaation kehittämistä.

Olet vahva tiimin vetäjä, joka pystyy luotsaamaan testauksen kohti maalia hyvällä ja positiivisella energialla. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Monitoimittajaympäristö ei ole sinulle vieras, eikä usean toimittajan kanssa työskentely aiheuta sinulle ongelmia. Viestit sujuvasti myös englanniksi.

Olet kiinnostunut viimeisimmistä testauksen trendeistä ja haluat oppia lisää. Jaat osaamistasi niin asiakkaiden kuin muiden reflectorlaisten kesken.

Räätälöidään yhdessä tehtäväsi

Reflectorissa työskentelet rennossa työilmapiirissä, osaavien ja kokeneiden konsulttien joukossa. Saat taatusti mielenkiintoisia työtehtäviä eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että yhteistyömme on molemmille mielekästä, joten muokkaamme mielellämme rooliasi sinun näköiseksesi.

IT-konsultti Helsinki

Keitä olemme?

Olemme ICT-talo, jonka ykköstehtävä on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan isoissa ja pienissä muutoshankkeissa. Kun asiakkaamme reivaavat liiketoimintaansa uuteen suuntaan, tuomme huippuluokan osaamista yritys- ja ratkaisuarkkitehtuurista, hankinnoista ja hankkeiden läpiviennistä. Ketterästi ja riippumattomasti.


Reflectorilla on toimipiste Kampissa, Helsingissä.

Lähetä hakemuksesi jo tänään

Jos kiinnostuit meistä ja tästä työstä, hae paikkaa heti. Aloitamme hakemusten käsittelyn sitä mukaa, kun niitä saamme. Paikka täytetään, kun oikea henkilö löytyy.

Lisätietoja paikasta saat Leena Heleniukselta sähköpostitse: 
rekry@reflector.fi tai puhelimitse 040 533 5526.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si samaan osoitteeseen: rekry@reflector.fi.

Täytä tiedot ja siirry lataamaan tutkimus

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Get in touch!

Kokonaisarkkitehtuuri Reflector

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä juuri teille parhaat ratkaisut